Behöver du tandreglering i Gävle?

Är du i behov av tandreglering i Gävle? Det finns en bra tandvårdsklinik som utför tandreglering i Gävle. De heter RB Tandreglering & Tandvård. När det gäller reglering av tänder så sker det med hjälp av en tandställning. Dessa finns det lite olika varianter av:

  • Klassisk tandställning – räls på tandradens utsida
  • Lingual tandställning – räls på tandradens insida
  • Genomskinliga skenor – Invisalign
  • Avtagbar tandställning för enklare justeringar - Inman Aligner

För barn och ungdomar är det vanligast med den klassiska tandställningen där det blir som en räls på tandradens utsida. Vill man inte att det ska synas att man har tandställning är det dock bra att välja lingual tandställning eller Invisalign, även känd som osynlig tandställning.

Få hjälp med att reglera dina tänder i Gävle

Du som behöver tandreglering i Gävle, du kan få det via RB Tandreglering & Tandvård. Det hela börjar då med en konsultation och en klinisk undersökning. Det så att tandläkaren kan bedöma vad för tandställning du behöver ha samt att du även får ett kostnadsförslag. Därefter så sker inregistrering, man tar olika röntgenbilder och kommer fram till en slutlig behandlingsstart. Därefter kan behandling börja.

Få hjälp att ta hand om dina tänder

Hos RB Tandreglering & Tandvård kan du utöver att få hjälp med tandreglering även hitta andra bra tjänster.  Bland annat har de allmäntandvård så väl som de har estetisk tandvård, implantatkirurgi, samt en hel del annat som har med tänder att göra. Så behöver du ha en bra tandläkare du kan lita på, så är det en god idé att kontakta dem!