Är du nyfiken på att veta mer om KL-trä bjälklag?

Kanske du har hört talas om KL-trä bjälklag och vill veta mer om vad detta är? När man talar om kl-trä bjälklag, eller KL-trä, så är det ett slags träslags som tillverkas med hjälp av massiva träskivor av hyvlad granvirke som man sedan limmar samman med vartannat skikt korslagt. Detta görs för att det ska bli en ökad formstabilitet. Detta kan sedan användas för att ha som byggelement i hus. Det finns ett företag som använder sig av detta för hus. De heter Wiléns Trähus. De har även andra tjänster som består av:

  • Hjälp med bygglovsritningar/handlingar
  • Hjälp med att bygga till
  • Hjälp med att bygga om
  • Hjälp med att bygga ute

Bjälklag i KL-trä

Genom att använda KL-trä bjälklag för att bygga hus med, så kan du bygga framtidens trähus. Dessa byggelement blir tvärstyvt samt att det även har en låg vikt samt en bra tålighet. Med dessa byggelement är det enkelt att bygga huset så som du vill ha det. Det går snabbt att montera och träet i sig ger även ett jämnare inomhusklimat. Det tack vare att den har fuktbuffrande egenskaper. Du kan få bra hjälp via Wiléns Trähus, då de kan projektera ditt hus tillsammans med dig och med arkitekten, konstruktör, snickare och övriga entreprenörer. De kan även hjälpa dig när det sedan kommer till att inreda, då de har ett nära samarbete med Wilén Inredningsbyrån.

Vill du veta mer om detta fantastiska träslag, så kan du besöka företagets sida för att läsa mer, eller ta kontakt med dem så att de kan berätta mera.