Ska ni täta fönster?

Är det så att ni ska täta fönster, så kan det vara bra att ha tätningslister. att täta era fönster är inte så svårt, bara du har rätt material. Detta kan du hitta hos Leif Arvidsson AB. Hos dem hittar nu en hel del olika tätningslister och fönsterlister. Bland annat finns det:

  • sillikonlister för limning och spårmontage
  • självhäftande silikonlist
  • epdm-list

Du hittar även kronlister och cellband av epdm för glasning samt att de har dammlist för dammtätning, vinterlister och borstlister samt gammaldags textillist.

Tätning av fönster

Om ni ska täta fönster, så kan det vara bra att använda er av fönsterlister. Det är allra enklast. Just att täta fönster kan vara smart för att spara energi i er bostad. Ett annat sätt är ju att byta ut dina fönster, men det är oftast en dyr historia och inte alltid nödvändigt. Med bra tätade fönster kan ni även få minskat buller in i er bostad samt att det ger en bättre ventilation.

Bra fönstertätning

Om ni vill se till att era fönster inte läcker ut värme och dra ner på kostnaderna, så se till att använda er av fönsterlister för att täta dem på bästa sätt. Otäta fönster kan kosta en massa pengar, så känner du att det drar, se till att täta dem. Det är ett bra alternativ till fönsterbyte. Om ni vill se vad för typ av fönstertätningar ni kan välja på hos Leif Arvidsson AB, kolla då in deras hemsida. De har även en hel del annat bra för fönster, dörrar och andra byggprojekt.